Az oldal helyes működéséhez elengedhetetlen bizonyos cookie-k használata. Kérjük, engedélyezze az oldal teljes körű - működési, statisztikai és hirdetési célú - használatához szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintással. Ezzel egyidejűleg elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A V-TAC-ról

A gyártó 2009-ben lépett a LED világítástechnikai piacra azzal a céllal, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú termékeket hozza forgalomba ezen a területen.

2011-ben kezdte meg európai uniós terjeszkedését, ebben az évben nyílt meg az első iroda és logisztikai raktárbázis Szófiában, majd két évvel később az első nyugat-európai iroda Londonban.

A termékek CE/EMC, DEKRA, GS, RoHS, TÜV akkreditált vizsgáló laborok előírásai szerint készülnek. 2015 óta saját, rendkívül magas felszereltségű laboratóriummal rendelkezik, ahol a gyártósorról beérkezett termékeket véletlenszerű mintavételezéssel ellenőrzik.

2017-ben partnerségi szerződést köt a Samsunggal, 2018-ban pedig megjelennek a gyártó kínálatában a Samsung LED chippel szerelt fényforrások. 2019-ben a szófiai iroda 2500 m2-esre, a logisztikai központ pedig 42.000 m2-esre bővül.

Jelenleg az alábbi országokban és városokban rendelkezik képviseleti irodával:

  • Magyarország, Budapest
  • Bulgária, Szófia
  • Egyesült Királyság, London
  • Egyesült Arab Emírségek, Dubai
  • Ausztria, Bécs
  • India, Mumbai
  • Románia, Bukarest

 

 

Cégünk, mint a V-TAC termékek képviselője és forgalmazója tájékoztatjuk, hogy a honlapon - www.vtacimpex.hu - található cikkek szerzői művek, továbbá az oldalainkon közzétett leírások, adatok és képek cégünk tulajdonát képzik, valamint szerzői jogunkat fenntartjuk.
Cégünk, mint a szerző beleegyezése, vagy engedélye nélkül, a www.vtacimpex.hu oldalon található tartalom bármely kiragadott részletének felhasználása, tovább terjesztése, másolása, más tulajdonában lévő weboldalon sajátként történő feltüntetése jogi felelősségre vonással járhat.

Az oldal tetejére